Aloha Leiden (recensie)

Aloha Leiden (recensie)

22/06/2021 0 Door Romy & Niels

Aloha Leiden staat bekend om hun vega(n) streetfood & cocktails. Wij (Romy & Niels) hadden weer eens zin om heerlijk uit eten te gaan met het mooie weer. Natuurlijk gaan wij dan wel bij een vegan restaurant eten en zo kwam Aloha Leiden bij ons naar voren. Het restaurant heeft zowel een binnen als buitenterras.

Aankomst

Wij hebben bij aankomst eerst nog even heerlijk genoten van de ondergaande zon op het buitenterras van Aloha Leiden. Op de dag dat wij hier gingen eten was er nog markt, dus er was genoeg te bekijken, want geef toe dat is het leukste wat er is haha. Rond een uur of 18:30 mochten wij binnen een plekje uitzoeken. Het restaurant was erg sfeervol ingericht. Het had een Hawaïaanse vibe en wat ons ook erg opviel was de graffiti op de muur. Toen wij plaatsnamen aan tafel kwam de ober met de menukaarten.

De menukaart

Op de menukaart van Aloha Leiden vind je alleen maar vegan en vegetarische gerechten en drankjes, waaronder overheerlijke cocktails! De dinergerechten op de menukaart zijn allemaal rond de €10,00 euro, waarvoor je echt een goed vol bord krijgt. Wij hebben zelf een heerlijke cocktail genaamd ‘zombie’ genomen die ons erg goed is bevallen (Deze raadde de bediening ons aan).

restaurant-aloha

Onze gerechten

Als starter hebben wij de vegan shrimps en pita & dips genomen. Wij vonden de vegan shrimps erg lekker, maar een sausje erbij had misschien ook wel lekker geweest. De pita & dips was ook erg lekker. Wij kregen bij de pita broodjes 2 dips, namelijk hummus en baba ganoush. Als hoofdgerecht heeft Romy de Jackfruit burger genomen en Ik (Niels) de vegan kapsalon. Zoals altijd delen wij onze gerechten met elkaar en vonden beide gerechten ontzettend lekker. Na onze voor en hoofdgerechten zaten wij echt goed vol, dus wij eindigden met een kop verse gember thee.

Reserveren bij Aloha Leiden

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar Aloha leiden? Op de website kun je gemakkelijk een reservering plaatsen voor binnen of buiten. Hierbij vragen zij enkele gegevens van jou voor de Corona check. Maak hier je reservering.

Al onze recensies zijn vanuit eigen ervaringen geschreven en zijn niet gesponsord. Laat hieronder vooral weten hoe jouw ervaringen met Aloha Leiden zijn of volg ons op Facebook en Instagram om up to date te blijven!

Met gelukkige groet,

Romy