Duurzame producten (Biolochique.nl)

Duurzame producten (Biolochique.nl)

De feestdagen komen eraan en natuurlijk willen we onze naasten even goed verwennen met een cadeautje. Er zijn genoeg webshops waar je cadeau’s kan kopen, maar welke webshops houden rekening de duurzaamheid van de producten en het overtollige verpakkingsmateriaal? Wij hebben het internet afgezocht voor duurzame producten en zijn terecht gekomen bij biolochique.nl. Wij zijn met Biolochique in contact gekomen en zij hebben ons een kortingscode aangeboden, waarmee jij 10% korting krijgt op het gehele assortiment!

De kortingscode om 10% korting te krijgen is: “dgveganist3101
*De kortingscode is geldig tot en met 31 januari 2021.

Wie is Biolochique.nl?

Biolochique is in 2016 begonnen met het online verkopen van duurzame en ecologische producten, met de gedachte dat alle kleine beetjes zullen helpen, zoals het verminderen van “de plastic soep”. De producten van Biolochique zal jou helpen bij de overgang naar “A Green Lifestyle”.

Biolochique heeft een ruim assortiment aan duurzame producten waar wij als De gelukkige veganist erg gelukkig van worden. Het assortiment van biolochique is onderverdeeld in een aantal segmenten, zoals: lifestyle, cadeau dozen, verzorging, kids, mondkapjes, back to school en goed-koopjes.

Op de website van Biolochique zijn wij twee producten tegen gekomen die ons erg aanspraken om cadeau te geven tijdens de feestdagen. Deze twee producten zullen wij hieronder verder toelichten.

De rCUP van Biolochique

De rCUP is een 100% gerecyclede koffie (of thee) beker en helpt daarom mee aan een duurzame oplossing voor het wereldwijde afvalprobleem. De cup is lekvrij, vaatwasserbestendig en met een druk op de knop open. De rCUP blijft koud aan de buitenkant en langer dan 1 uur warm van binnen. Het is mogelijk om vanuit alle kanten te kunnen drinken. De rCUP heeft niet maar één gaatje. Geen gedoe dus met het zoeken van de opening. Wij gebruiken de rCUP als koffiebeker onderweg naar het werk. Het bevalt ons goed en wij raden dit zeker aan. Wil je meer weten over de rCUP? Klik dan hier.

De lunchzakjes van Biolochique

Gelukkig bestaan er alternatieven voor het plastic boterham zakje, zoals de lunchzakjes van Biolochique. Deze lunchzakjes bieden de perfecte oplossing om je brood/crackers makkelijk mee te nemen, zonder al die broodkruimels in je tas. Het lunchzakje heeft twee verschillende vakjes die gevuld kunnen worden voor in totaal 6 boterhammen. Deze twee vakjes kunnen vervolgens op elkaar gevouwen worden, zodat je ruimte bespaard. De lunchzakjes kan je na gebruik wassen in de wasmachine, zodat je het weer schoon kan gebruiken. Tip: bekijk onze home-made hummus als inspiratie voor op brood.

lunchzakje

Wil je de lunchzakjes bekijken? Klik dan hier.

*Biolochique maakt het zelfs mogelijk om de lunchzakjes te drukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo!

Vergeet niet de kortingscode “dgveganist3101” te gebruiken om 10% korting te krijgen op het gehele assortiment van biolochique.nl! Laat in de reacties hieronder achter wat jij zo leuk vindt aan de website van Biolochique.

Met gelukkige groeten,

Romy & Niels