Over de gelukkige veganisten

De gelukkige veganist Niels Uiterdijk

Over de gelukkige veganist Niels Uiterdijk:

Mijn naam is Niels, ondertussen een half jaar vegan en nog steeds zeer tevreden over mijn besluit. Ik besloot vegan te worden, omdat ik mijn sportprestaties nog verder wilde verbeteren. Ik ben van de een op de andere dag vegan geworden wat aan het begin een grotere verandering was in mijn eetpatroon. Door veel en goed te zoeken en uitproberen heb ik mij door deze periode heen weten te slaan. Na een tijdje ben ik in contact gekomen met Romy, de andere oprichter van “De gelukkige veganist” en kwamen wij erachter dat meerdere mensen hier moeite mee hadden. Om deze reden hebben wij besloten om de (toekomstige) veganisten het een stukje makkelijker maken met onze website. Neem gerust een kijkje!

Over de gelukkige veganist Romy Zandbergen: 

Sinds maart 2018 besloot ik vegetariër te worden. Eerst wist ik niet veel over de voordelen van een plantaardig dieet, maar doordat mijn zus had verteld over een documentaire met als onderwerp ‘vleesindustrie’ begon ik me meer te verdiepen over het weglaten van vlees. Nu ben ik al een tijdje veganistisch. Dit heb ik besloten voor mijn gezondheid, het milieu en de dieren.