Review Love and Peas Den Haag

Review Love and Peas Den Haag

17/02/2020 0 Door Romy Zandbergen

Aankomst

Review Love and Peas in Den Haag. Wij waren opzoek naar een lekker veganistisch restaurant in Den Haag en kwamen uit bij het restaurant Love & Peas. Na een reservering gemaakt te hebben op de website van dit restaurant zijn wij de volgende dag aangekomen in het restaurant en werden de gelukkige veganisten leuk ontvangen door de (Engelstalige) bediening. Er was een tafeltje aan het raam voor ons gereserveerd. 

De kaart

Na ons rustig te hebben gesetteld aan het raam hebben wij onze drankjes besteld bij de jonge dame van de bediening. De kaart van Love & Peas is volledig veganistisch, waaronder zelfs alle dranken. Love & Peas serveert geen alcoholische dranken. De kaart kwam bij ons over als een soort vegan tapas restaurant. Bij Love & Peas kan gekozen worden tussen verschillende kleine gerechtjes a €5,- die je zelf kon samenstellen of 1 groot gerecht van ongeveer €15,-. Omdat de kleine gerechten niet groot zijn, is het aan te raden om meer gerechten te bestellen. Bij iedere ‘gang’ krijg je gratis pita brood om lekker mee te dippen. Wij hebben twee rondes besteld van in totaal ongeveer 6 à 7 gerechten. Wij vonden de falafel balletjes, de wrap, spicy hummus en de imnazaleh aubergine de lekkerste gerechten die wij hebben gekozen van de kaart. 

Bediening

Er was genoeg bediening aanwezig in het restaurant om lekker te kunnen dineren. De bediening is erg vrolijk en wilde ons graag helpen bij het maken van onze keuzes. 

Sfeer

De sfeer in het restaurant heeft een retro uitstraling uit de jaren 70. Het restaurant heeft daarnaast ook een huiselijke sfeer waar kinderen ook lekker hun gang kunnen gaan. Love & Peas heeft genoeg speelgoed waar kinderen mee kunnen spelen terwijl de ouders kunnen eten. 

Wij hebben bij Love & Peas heerlijk gegeten en kunnen dit restaurant bij jullie aanraden wanneer je lekker tapas wilt eten in ‘vegan style’. Vergeet onze review Love and Peas niet te delen via Facebook en/of Instagram